Servicii rent a car

Compania noastra va ofera o gama larga de servicii de inchirieri auto. De la inchirieri auto cu sofer la transferuri de la aeroport sau inchirieri masini pe termen lung, noi incercam sa satisfacem cat mai complet nevoile clientilor de rent a car.

Inchirieri maşini în Sibiu

Municipiul Sibiu a reprezentat și reprezintă unul dintre cele mai importante și înfloritoare orașe din Transilvania, fiind unul dintre principalele centre ale coloniștilor sași stabiliți în zonă. Avem preţuri speciale la inchirieri masini in Sibiu.

Mai multe detalii

Circuite turistice cu masina inchiriata

Serviciul nostru de inchirieri auto cu sofer va pune la dispozitie o gama larga de modele de masini potrivite pentru organizarea de excursii si diverse circuite turistice prin tara.

Mai multe detalii

Transferuri intre orase

Transferuri rapide intre orase cu masina de inchiriat. Pentru grupuri mai mari puteti inchiria un microbuz. Preturi corecte si seriozitate.

Mai multe detalii

Inchirieri auto cu sofer

Auto Grand - Inchirieri auto este o firma de rent a car din Bucuresti ce intelege cerintele tuturor clientilor ce vor mai mult si de aceea serviciile de inchirieri auto cu sofer sunt potrivite pentru acestia. In plus, siguranta de a calatori fara nici o grija asupra traficului este o adevarata placere.

Mai multe detalii

Transfer aeroport

Auto Grand - Inchirieri Auto va ofera o alternativa mai buna: servicii de transfer de la/la aeroport Bucuresti-Otopeni!

Mai multe detalii

Inchirieri masini pe termen lung

Auto Grand - Inchirieri Auto va ofera posibilitatea de a inchiria masini pe termen lung. Noi cunoastem importanta promptitudinii si a mobilitatii pentru fiecare zi de activitate, pentru ca aceste doua lucruri iti determina de cele mai multe ori un real succes in afaceri.

Mai multe detalii

Leasing operational

Doriti sa inchiriati o masina pe o perioada mai mare de 2 ani de zile? Auto Grand va ofera solutia perfecta: leasing-ul operational.

Mai multe detalii

Inchirieri masini pentru evenimente speciale

Serviciile de inchirieri masini pentru nunti sunt foarte cautate in Romania, dar pe langa acest fapt unele tipuri de evenimente necesita diferite modele de masini pentru a te simti bine si de aceea cel mai indicat este sa inchiriezi masini pentru evenimentele speciale (inchirieri masini pentru botezuri, cununii etc.).

Mai multe detalii

© 2022 Inchirieri Auto prin Auto Grand in Bucuresti

Urmariti-ne si pe: